Prima dezbatere publică la Primărie privind evoluţia preţurilor la serviciile de apă şi canalizare

Prima dezbatere publică la Primărie privind evoluţia preţurilor la serviciile de apă şi canalizare

Cetăţenii, la discuţii la Primărie FOTO Facebook/PMC

Ieri după-amiază, pe parcursul a două ore şi jumătate, în sala de şedinţe a Primăriei a avut loc o dezbatere publică pe tema evoluţiei preţurilor la serviciile de apă, canalizare şi colectare gunoi menajer.

   "A fost prima dezbatere de acest gen dintr-un şir al întâlnirilor pe care Primăria Călăraşi urmează să le aibă cu cetăţenii, atât la sediul instituţiei noastre, cât şi în cartiere. Mulţumim tuturor celor prezenţi! Atragem atenţia că fără implicarea noastră, a tuturor, cetăţeni, administraţie, operatori de servicii publice, multe din problemele actuale nu se vor putea rezolva. Iar dialogul este primul pas găsirea unor soluţii. Unele dintre subiectele abordate în discuţii ieri, pe lângă cele legate de evoluţia tarifelor: colectarea selectivă, repartiţia coeficientului la apă, facturarea pe canalizare a apei folosită la udat grădini, lipsa canalizării pluviale în anumite zone, lipsa pubelelor individuale la zonele de case sau la agenţii economici şi programul de colectare a deşeurilor
 
Numai prin dialog direct şi deschis, administraţia şi operatorii de servicii publice pot găsi şi oferii soluţii mai rapide pentru problemele actuale, iar cetăţenii se pot implica zi de zi pentru un oraş civilizat!", a anunţat Primăria pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările