Prevenire. Copiii, instruiţi de poliţişti cum să fie pietoni exemplari

Prevenire. Copiii, instruiţi de poliţişti cum să fie pietoni exemplari

Copiii, la întâlnire cu poliţuiştii rutieri FOTO Adevărul

Zeci de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, sunt aşteptaţi sâmbătă, 24 septembrie, la o lecţie interactivă de circulaţie rutieră, în cadrul celei de-a patra ediţii a campaniei de educaţie, „Verde la educaţie pentru circulaţie”, organizată de Poliţia Română şi compania Lidl.

Ştiri pe aceeaşi temă


Evenimentul va avea loc simultan, în sectoarele special amenajate,  în parcarile magazinelor Lidl din întreaga ţară.  Şi la Olteniţa se va desfăşura o lecţie deschisă cu toţi copiii. Aceasta va avea loc în parcarea magazinului Lidl din Olteniţa,  situat pe Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 35 c, începand cu ora 11.00, pentru a învăţa, alături de copii, cum să fim pietoni exemplari, la cursul de educaţie rutieră, susţinut de reprezentanţii Poliţiei Rutiere.  


Vă recomandăm şi:

Prevenire. Copiii din Ulmu, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Campanie de prevenire a violenţei. Poliţiştii îi învaţă pe săteni cum să-şi verse furia: să dea cu sapa în curte, în loc să-şi bată nevasta

Educaţie. Pentru prevenirea delincvenţei juvenile, poliţiştii i-au invitat pe tineri la film

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: