Prevenire. Copiii, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele în vacanţă

Prevenire. Copiii, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele în vacanţă

Poliţiştii au fost prezenţi la serbările de sfârşit de an FOTO Adevărul

Poliţiştii s-au întâlnit cu elevii din Călăraşi, pentru ultima dată înaintea vacanţei de vară, la serbările şcolare unde i-au sfătuit ce trebuie să facă pentru a nu cădea pradă infractorilor.


Astfel, în săptămâna 20- 24 iunie, poliţiştii au discutat cu elevi, părinţi şi cadre didactice din unităţile de învăţământ din judeţul Călăraşi, înainte de plecarea în vacanţa de vară. Recomandările transmise de oamenii legii s-au referit la atitudinea şi comportamentul ce trebuie adoptate de fiecare adolescent pentru a nu fi implicat în săvârşirea de fapte antisociale sau pentru a nu deveni victimă a infracţiunilor, cu respectarea strictă a tuturor indicaţiilor îndrumătorilor sau celorlalte persoane majore, care-i însoţesc în tabără.

Elevii au primit recomandarea de a respecta regulile de circulaţie la deplasarea pe drumurile publice, de a nu părăsi grupul fără încuviinţarea unui adult, să nu se implice în scandaluri sau în discuţii cu persoane necunoscute, să nu se jignească sau să nu provoace, să nu încurajeze reacţii de agresivitate.
 

Vă recomandăm şi:

Prevenire. Elevii din Roseţi, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Prevenire. Copiii din Ulmu, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Campanie de prevenire a violenţei. Poliţiştii îi învaţă pe săteni cum să-şi verse furia: să dea cu sapa în curte, în loc să-şi bată nevasta

Educaţie. Pentru prevenirea delincvenţei juvenile, poliţiştii i-au invitat pe tineri la film

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: