„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

Solistul trupei rock a avut o premoniţie Foto:Adevărul

Nenorocirea de la clubul “Colectiv” din Bucureşti a făcut scrum planurile de viitor ale trupei de rock “Goodbye to Gravity". În urmă cu câteva zile, pe pagina de Facebook, membrii formaţiei anunţau cu drag un turneu în ţară, în mai multe oraşe pentru promovarea celui de-al doilea album.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din păcate, nenorocirea de la clubul “Colectiv” a spulberat visurile tinerilor, îndrăgostiţi de muzică. De exemplu, în această seară, ei ar fi trebuit să susţină un concert la Craiova, începând cu ora 21.00, la casa de Cultură a Studenţilor, pe 12 noiembrie ar fi trebui să se afle la Iaşi, pe 13 noiembrie la Chişinău, pe 14 noiembrie la Suceava, pe 10 decembrie în Bucureşti, pe 11 decembrie la Buzău, pe 12 decembrie la Botoşani şi pe 19 decembrie la Sf.Gheorghe.

Recent, cu puţin timp înainte de spectacolul de vineri seară ce s-a dorit a fi lansarea albumului, care care s-a sfârşit sinistru, trupa a acordat un interviu în exclusivitate pentru PRO TV. Iată ce spunea Andrei Galuţ, solistul trupei, care a fost rănit în incendiul din club, având parcă o premoniţie despre ceea ce-a urmat:

“Cântăm în România pentru că aici ne-am născut, dar nu ţinem neapărat să şi murim aici, iar numele trupei ne defineşte pentru că reflectă reticenţa noastră şi a muzicii noastre de a fi încadrată în tipare sau reguli stricte stabilite de alţii. Deci ar fi asta şi faptul că ne place sa sărim pe scenă. Avem background-uri destul de diferite şi ascultam genuri muzicale variate, însă locul în care preferinţele noastre se întâlnesc şi ne ajută să creăm muzica nouă, e Goodbye To Gravity”.

Incendiu în Club Colectiv Bucureşti: 27 morţi şi 146 de persoane internate în spital

Printre supravieţuitorii incendiului puternic izbucnit vineri seara în Clubul Colectiv din Bucureşti s-a numărat şi arădeanul Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye To Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War“. Tânărul, a fost internat în stare gravă la spitalul Elias.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piaţa Unirii din Capitală. Potrivit primelor informaţii, este vorba de cel puţin 27 morţi şi de alte 146 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se aşteaptă ca numărul victimelor să crească. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă. La numărul de telefon 021. 2069291 se pot afla informaţii despre victime.

  Vă recomandăm şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările