Premiile "10 pentru Călăraşi", decernate în luna decembrie. Direcţia de Cultură aşteaptă propunerile pentru gală

Premiile

Gala culturală are loc la sala Barbu Ştirbei Foto:Adevărul

Şi anul acesta, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Călăraşi(DJC) organizează manifestări culturale la sfârşitul anului.  În luna decembrie se va avea spectacolul „10 pentru Călăraşi”, eveniment ajuns la cea de-a IX-a ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Evenimentul se va desfăţura în sala de spectacole a Centrului Judeţean de Cultură şi Administraţie Publică „Barbu Ştirbei”, iar cu acest prilej vor fi înmânate premiile culturale ale anului 2015. Este vorba despre „10 pentru Călăraşi”, „Marele premiu cultural al anului 2015”, „Premiul anului 2015 pentru protejarea patrimoniului la Călăraşi”, „Premiul Naţional de proză Ştefan Bănulescu” şi „Omul anului 2015 pentru Călăraşi”. Aceleaşi distincţii au fost oferite şi anul trecut.

„Deoarece instituţia noastră doreşte ca nominalizările să corespundă cât mai fidel realităţii culturii călărăşene, ne-am adresat tuturor instituţiilor, mass-media, personalităţilor şi iubitorilor de cultură  pentru a obţine o imagine completă a valorilor culturale ale anului 2015. În acest sens, vă invităm să propuneţi numele pe care le consideraţi meritorii pentru realizarea clasamentului final pe anul 2015.

Răspunsurile sunt aşteptate la adresa de e-mail: contact@calarasi.djc.ro, cultcl1@yahoo.com  sau la sediul Direcţiei pentru Cultură din str. 13 Decembrie, nr. 9, fax: 0242.315383  până la data de 1 decembrie 2015”, a declarat Sorin Danciu, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Stagiunea culturală de toamnă. Comedia sentimentală "Sosesc deseară" se joacă pe 18 septembrie, la sala Barbu Ştirbei

Klaus Iohannis ia Festivalul Naţional de Teatru sub aripa lui

„În căutarea fericirii“ la Sibiu. Cel mai mare festival de teatru începe vineri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările