Premieră teatrală pe 28 octombrie. "Carre de aşi cu... valet" se joacă la sala Barbu Ştirbei, începând cu ora 18.00

Premieră teatrală pe 28 octombrie.

Spectacolul se joacă pe 28 octombrie FOTO CCJ

Iubitorii de teatru sunt invitaţi vineri, 28 octombrie, la premiera unei spectacol senzaţional pus în scenă de actorii Teatrului Evreiesc de stat.Centrul Cultural Judeţean Călăraşi vă invită la ora.18.00  la premiera  piesei de teatru  ”Carre de aşi cu … valet” de Ion Valjan.

Ştiri pe aceeaşi temă


Spectacolul, în regia lui  Harry Eliad îi are în distribuţie pe Veaceslav Grosu, Geni Brenda, Mihai Ciucă, Monia Pricopi / Viorica Bantaş, Cornel Ciupercescu, Nicolae Călugăriţa, Neculai Predica, Nicolae Botezatu, Viorel Manole, Natalie Ester, Arabela Neazi, George Iordache şi Sorin Sîrghi. Spectacolul face parte din stagiunea “Toamna culturală” şi se va desfăşura în Sala „Barbu Ştirbei”.

Piesa este una interesantă care, cu siguranţă, va ţine cu sufletul la gură publicul. Un tânăr profesor de geografie care se dă drept băiat sărac, dar umblat prin lume, pretinde că e mai puţin decât este, pentru a se angaja într-o familie din protipendada politică şi financiară a Bucureştiului, unde atrage asupră-i simpatia tuturor, privirile languroase ale doamnei şi amorul definitiv al fetei în casă. Agenda lui nu coincide, însă, cu a celor din jur.


Vă recomandăm şi:

"Faţa nevăzută a...lunii", un spectacol-pamflet, programat pe 18 octombrie

Spectacol. "Jocul regilor", programat pe 12 octombrie la sala Barbu Ştirbei

Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru în weekend

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările