Preliminarii Euro 2018. Naţionala de handbal masculin joacă pe malul Borcei împotriva Israelului pe 10 aprilie

Preliminarii Euro 2018. Naţionala de handbal masculin joacă pe malul Borcei împotriva Israelului pe 10 aprilie

Naţionala joacă la Călăraşi FOTO oricesport.ro

Echipa naţională de handbal s-a reunit la Călăraşi pentru pregătirea celor două meciuri pe care le va susţine în cadrul preliminariilor Euro 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Întrecerea internă la handbal masculin ia o pauză de trei săptămâni pentru a face loc jocurilor echipei naţionale masculine, noteaza ediţia.ro. România dispută pe 6 şi 10 aprilie două partide din preliminariile Euro 2018 împotriva Israelului. 

Lotul României antrenat de Aihan Omer va întâlni reprezentativa Israelului pe 6 şi 10 aprilie, primul meci fiind programat la Tel Aviv, iar cel de-al doilea la Călăraşi, la sala Polivalentă. Câştigătoarea va merge mai departe în faza următoare a preliminariilor Euro 2018. 

În 2015 a fost partida cu Italia

Anul trecut, 8 noiembrie, sala Polivalentă din Călăraşi a găzduit şi meciul de handbal masculin România – Italia, partidă care a făcut parte din jocurile de calificare la Campionatele Europene 2017. Selecţionerul echipei Naţionale de handbal masculin, Aihan Omer, care este şi antrenorul echipei de handbal AHC Dunărea Călăraşi, a ales ca meciul să se joace pe malul Borcei, deoarece publicul de aici merită o astfel de bucurie.

“Publicul călărăşean merită asta şi spun acest lucru nu pentru că sunt antrenorul echipei locale, ci pentru simplul fapt că este un public minunat care ştie să aprecieze acest sport la adevărata sa valoare”, a spus Aihan Omer .
 


Vă recomandăm şi:

AHC Dunărea Călăraşi, în semifinalele Cupei României la handbal. Echipa antrenată de Aihan Omer a învins Dinamo Bucureşti

“Arena Naţională” a avut un aviz provizoriu de la ISU. Când se va putea juca din nou pe acest stadion

Incendiu la Colectiv. Cluj Arena, stadionul care a găzduit cel mai mare festival de muzică electronică din România, nu are aviz de la ISU

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările