Poza publicată de Godină, care a stârnit un val de comentarii pe Facebook: carne la container

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carne la protap in container FOTO Facebook Marian Godina

O fotografie publicată miercuri seară de poliţistul Marian Godină pe pagina sa de Facebook a primit mii de aprecieri peste noapte şi a stârnit sute de comentarii.

În fotografia făcută lângă Olteniţa este surprins momentul în care nişte conaţionali pregătesc carne la proţap într-un container metalic dintre cele folosite pentru colectarea gunoaielor.  

Poza a fost făcută miercuri, pe 20 septembrie, undeva lângă Olteniţa, a precizat poliţistul braşovean. 

Printre sutele de comentarii la fotografia postată de Godină, se află şi următoarea precizare a unei femei: „Din surse sigure vă spun că acel container este nefolosit!! A fost bun proţapul.(Sunt din Olteniţa). Lumea a mâncat din acest proţap pentru că ştie care-i treaba, dar nu multă lume ştie că aceste containere se folosesc pe la anumite festivaluri, nunţi sau restaurante şi mai peste tot, este aiurea să nu ştii din ce mănânci. Dar nah, de la Olteniţa s-a găsit poza şi uite că ceilalţi ce folosesc containere se ascund. Hai să avem poftă“.

Tot la secţiunea comentarii, un tânăr mărturiseşte: „Am avut şi eu la onomastica de la 15 ani unul identic şi vă pot spune că a fost nou şi făcut cu cap. Este chiar o idee bună deoarece se poate închide în totalitate şi lăsată carnea să "fiarbă“.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite