Porţi deschise de 1 iunie. Copiii, distracţie maximă alături de pompieri

Porţi deschise de 1 iunie. Copiii, distracţie maximă alături de pompieri

Copiii, distracţie maximă alături de militari FOTO Adevărul

Sute de elevi şi preşcolari din cadrul mai multor şcoli şi grădiniţe au trecut pragul subunităţilor ISU Călăraşi, de 1 iunie. Copiii, răsfăţaţi de ziua lor, au aflat secretele meseriei de salvator preofesionist, s-au jucat cu pistoalele de înaltă presiune, cu câinele lup de serviciu – Maya şi s-au echipat în pompieri.

           
„Copiii au fost încântaţi să asculte explicaţiile militarilor în ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi privind pregătirea pentru intervenţie, au prins curaj şi au urcat în autospeciale, mai bine zis, în toate autospecialele, chiar şi în bărcile de salvare şi în autoşenilată”, a precizat plt.adj. Ovidiu Tătăranu, purtptor de cuvânt al ISU Călăraşi.

Ca să fie distracţia completă, copiii au dorit să se îmbrace cu echipamentele de intervenţie ale salvatorilor, cu costumele de protecţie tip „Nomex” şi cu vestele de salvare, iar în cele din urmă au cerut şi pistoalele de înaltă presiune ale celor mai noi autospeciale ale I.S.U. Călăraşi. Pompierii militari s-au dovedit a fi,  ca de fiecare dată,  gazde primitoare şi călduroase pentru copii, iar în final momentul distracţiei a fost imortalizat în fotografii de neuitat.
           

Vă recomandăm şi:

Distracţie de 1 iunie. Gaşca Zurli, clovni şi mascote Disneyland încing atmosfera de Ziua Copilului

Copiii au acces gratuit pe 1 Iunie la Zoo Ploieşti

Concert cadou pentru copii, la Sala Radio de 1 iunie, Ziua Copiilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările