Pompierii civili se întrec la stadion. Începe etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare

Pompierii civili se întrec la stadion. Începe etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare

Pompierii civili îşi testează capacitatea de intervenţie FOTO ISU Călăraşi

Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din judeţul Călăraşi se vor întrece în cadrul concursurilor profesionale, sâmbătă, 17 iunie, în complexul sportiv, începând cu ora 08.00. Echipele câştigătoare la concursurile profesionale ale pompierilor civili (S.V.S.U./ S.P.S.U. ) vor reprezenta Călăraşiul la faza zonală.

Ştiri pe aceeaşi temă


Stadionul municipal din Călăraşi va găzdui sâmbătă etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.  Concursul cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual cu pompierii civili din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale din judeţ   Întrecerea constă în trei probe: „Pista de îndemânare şi viteză”; „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4 x 100 metri”, pentru a-şi demonstra capacitatea de intervenţie.

Vă recomandăm şi:

Concurs, faza naţională. Lotul sportiv al ISU Călăraşi, în competiţie pentru trofeul celor mai destoinici militari

Probe de "foc". Prietenii pompierilor se întrec pe 25 mai la cel mai important concurs educativ pentru elevi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: