Pompierii civili se întrec la stadion. Începe etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare

Pompierii civili se întrec la stadion. Începe etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare

Pompierii civili îşi dovedesc iscusinţa la concursul profesional din 11 iunie FOTO Adevărul

Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din judeţul Călăraşi se vor întrece în cadrul concursurilor profesionale, unde îşi vor dovedi calităţile şi aptitudinile de pompieri. Echipele câştigătoare la concursurile profesionale ale pompierilor civili (S.V.S.U./ S.P.S.U. ) vor reprezenta Judeţul Călăraşi la faza zonală.

Ştiri pe aceeaşi temăSâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 08.00, se va desfăşura în incinta stadionului municipal din Călăraşi etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Concursul cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual cu pompierii civili din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale din judeţ .

Trei probe în concurs

Întrecerea constă în trei probe: „Pista de îndemânare şi viteză”; „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4 x 100 metri”. La această etapă vor participa servicii voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din întreg judeţul Călăraşi.
Competiţia este organizată, ca în fiecare an, de către ISU Călăraşi, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Călăraşi. Cei care îşi vor adjudeca locul întâi şi implicit, vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, au ocazia să ne reprezinte judeţul la faza interjudeţeană, care se va desfăşura pe parcursul lunii iulie.
 

Vă recomandăm şi:

Săptămâna porţilor deschise la I.S.U. Pompierii, gazde primitoare pentru toţi copiii care le-au trecut pragul

Bilanţ ISU: peste 6.300 de misiuni pentru pompieri în 2015, bunuri salvate din foc în valoare de peste 34 milioane lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările