Pompierii bulgari au trecut graniţa ca să stingă un incendiu. Un camion încărcat cu cărbuni ardea la Ostrov

Pompierii bulgari au trecut graniţa ca să stingă un incendiu. Un camion încărcat cu cărbuni ardea la Ostrov

Incendiul a fost stins de pompierii bulgari FOTO 2chasa.bg

Pompierii bulgari au trecut graniţa în România, miercuri dimineaţă, ca să stingă un camion care ardea la Ostrov, relatează obserbvatonews. Astfel, patru pompieri bulgari şi au maşină de stingere au trecut frontiera pentru a lichida incendiul. Camionul care ardea la Ostrov, în apropiere de Silistra, era încărcat cu cărbuni. Militarii au reuşit să stingă focul, evitându-se astfel incendierea cabinei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un camion a luat foc miercuri de dimineaţă imediat după ce a coborât de pe feribotul care l-a traversat de la Călăraşi, peste Dunăre, la Ostrov. Înmatriculat în Turcia, camionul era încărcat cu cărbuni. Incendiul a izbucnit la 200 de metri de punctul de frontieră Silistra-Călăraşi, care se află în apropiere de Ostrov. La incendiu, primul echipaj ajuns a fost unul de pompieri bulgari, din Silistra, care au recepţionat apelul la ora 6.30.
 
Există un acord de stingere al incendiilor între Bulgaria şi România şi în baza acestuia patru pompieri bulgari şi o maşină de stingere au trecut prin punctul de frontieră şi au reuşit să limiteze pagubele incendiului. Astfel, doar o treime din încărcătură a ars complet, fiind afectată şi prelata de pe acoperişul camionului, scrie 24chasa.bg, citată de observatornews.
 
Vă mai recomandăm şi:
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările