Pompierii bulgari au trecut graniţa ca să stingă un incendiu. Un camion încărcat cu cărbuni ardea la Ostrov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost stins de pompierii bulgari FOTO 2chasa.bg
Incendiul a fost stins de pompierii bulgari FOTO 2chasa.bg

Pompierii bulgari au trecut graniţa în România, miercuri dimineaţă, ca să stingă un camion care ardea la Ostrov, relatează obserbvatonews. Astfel, patru pompieri bulgari şi au maşină de stingere au trecut frontiera pentru a lichida incendiul. Camionul care ardea la Ostrov, în apropiere de Silistra, era încărcat cu cărbuni. Militarii au reuşit să stingă focul, evitându-se astfel incendierea cabinei.

Un camion a luat foc miercuri de dimineaţă imediat după ce a coborât de pe feribotul care l-a traversat de la Călăraşi, peste Dunăre, la Ostrov. Înmatriculat în Turcia, camionul era încărcat cu cărbuni. Incendiul a izbucnit la 200 de metri de punctul de frontieră Silistra-Călăraşi, care se află în apropiere de Ostrov. La incendiu, primul echipaj ajuns a fost unul de pompieri bulgari, din Silistra, care au recepţionat apelul la ora 6.30.

Există un acord de stingere al incendiilor între Bulgaria şi România şi în baza acestuia patru pompieri bulgari şi o maşină de stingere au trecut prin punctul de frontieră şi au reuşit să limiteze pagubele incendiului. Astfel, doar o treime din încărcătură a ars complet, fiind afectată şi prelata de pe acoperişul camionului, scrie 24chasa.bg, citată de observatornews.

Vă mai recomandăm şi:

   

Portret. Cătălin Rădulescu, medicul cu mitralieră din PSD. Revoluţionarul certat cu partidul, presa, legea şi limba română

Criticile unui expert român la strategia anti-COVID-19 a Guvernului pentru noul an şcolar. Cum decizi dacă îţi trimiţi sau nu copilul la şcoală

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite