Poliţiştii de la Economic, percheziţie domiciliară la o asociaţie sportivă. Dosarul vizează clubul AFC Dunărea

Poliţiştii de la Economic, percheziţie domiciliară la o asociaţie sportivă. Dosarul vizează clubul AFC Dunărea

Un dosar penal de delapidare vizează fosta conducere a Clubului AFC Dunărea Călăraşi FOTO Sport Exclusiv

Pliţiştii din Călăraşi au desfăşurat joi, 16 mai, o percheziţie domiciliară la o asociaţie sportivă locală, după ce cu o zi în urmă au ridicat o serie de documente de la clubul AFC Dunărea Călăraşi.

 
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi,  au desfăşurat o percheziţie domiciliară la o asociaţie sportivă locală, pentru instrumentarea unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare. Conform anchetatorilor, din cercetările efectuate a rezultat faptul că în perioada 2014 - iulie 2018 reprezentaţii asociaţiei sportive ar fi gestionat defectuos sume de bani şi bunuri aparţinând clubului de fotbal, în interes propriu. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, au anunţat reprezentanţii IPJ Călăraşi. 
 
"Poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi au ridicat în cursul zilei de astăzi(n.r.: miercuri, 15 mai) de la sediul clubului AFC Dunărea Călăraşi, mai multe documente care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 şi care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.
 
Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a",  se arată în comunicatul de presă emis de reprezentanţii AFC Dunărea Călăraşi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: