Poliţiştii din Călăraşi folosesc măşti de protecţie sigure. Anunţul făcut de conducerea IPJ

Poliţiştii din Călăraşi folosesc măşti de protecţie sigure. Anunţul făcut de conducerea IPJ

Poliţia are măşti sigure FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii din Călăraşi folosesc măşti de protecţie sigure. Acesta este anunţul făcut de către copnducerea IPJ Călăraşi care a anunţat faptul că la nivelul instituţiei nu au fost descoprite nereguli.

"Materialele de protecţie care sunt puse la dispoziţie poliţiştilor (măşti, mănuşi, dezinfectanţi de suprafeţe şi mâini) au fost achiziţionate prin SICAP, de la societăţi comerciale autorizate, iar în momentul recepţiei au avut certificate de conformitate.  De altfel, toate aceste achiziţii sunt publice, putând fi accesate de persoanele interesate. 
 
Menţionam că în luna noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a fost subiectul unei misiuni de audit, nefiind descoperite nereguli privind achiziţia de materiale sanitare.
 
Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi nu au fost înregistrate sesizări ale poliţiştilor sau ale reprezentanţilor organizaţiilor profesionale/sindicale cu privire la lipsa sau neconformitatea materialelor de protecţie puse la dispoziţie. 
 
Protecţia personalului propriu împotriva infecţiei cu noul virus SARS-COV 2 este unul dintre principiile de bază care se aplică în această perioadă la nivelul unitaţii noastre, sens în care sunt aplicate cu stricteţe regulile de protecţie individuală şi colectivă", au anunţat reprezentanţii IPJ Călăraşi.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările