Poliţia, cu ochii pe şoferii care încalcă legea. 195 de amenzi, aplicate în 24 de ore

Poliţia, cu ochii pe şoferii care încalcă legea. 195 de amenzi, aplicate în 24 de ore

Poliţia a făcut razii în tot judeţul FOTO Adevărul

Pentru a-i descuraja pe şoferi să încalce regulile de circulaţie şi să provoace tragediipe şosele, oamenii legii au aplicat în ultimele 24 de ore, 195 de sancţiuni în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru reducerea numărului şi consecinţelor accidentelor rutiere poliţiştii rutieri, de ordine publică, transporturi şi din cadrul posturilor de poliţie comunale au acţionat în judeţul Călăraşi, pe principalele drumuri şi pe arterele pe care se înregistrează valori ridicate de trafic. În ultimele 24 de ore de la demararea acţiunii, poliţiştii au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare  aproximativ 30.000 lei, fiind constatată şi  o infracţiune la regimul rutier.

Controale au avut loc şi pe cele mai importante artere din judeţ, acolo unde, de obicei, şoferii îşi permit să „zboare“ . Drumurile supravegheate sunt: DN 4-Olteniţa-Bucureşti, DN31-Călăraşi-Olteniţa,DN3-Călăraşi-Lehliu-Fundulea-Bucureşti, DN3B-Călăraşi-Feteşti, DN21-Călăraşi-Drajna-Slobozia, DN3A-Lehliu-Drajna-Feteşt
 

Vă recomandăm şi:

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările