Poliţia, cu ochii pe cetăţeni pentru respectarea regulilor sanitare

Poliţia, cu ochii pe cetăţeni pentru respectarea regulilor sanitare

Cetăţenii, consilioaţi de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Noi acţivităţi de prevenire şi informare a cetăţenilor cu privire la riscul de infecatere cu SARS-CoV-2 au fost organizate joi, 20 august, la Călăraşi. Poliţiştii au discutat cu cetăţenii despre riscul infectării, necesitatea respectării măsurilor de protecţie sanitară şi distanţare socială.

Scopul acţiunilor a fost protejarea sănătăţii cetăţenilor şi prevenirea desfăşurării unor activităţi care ar putea duce la creşterea numărului de infectări.
 
Recomandările au fost susţinute de materiale cu caracter preventiv şi măşti de protecţie, pe care le-au distribuit oamenilor. La acţiune au participat şi jandarmi.
 
Poliţiştii le reamintesc oamenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor şi este valabilă pentru apelurile naţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările