Poliţia a descins la Dor Mărunt. Cinci percheziţii la locuinţele unor suspecţi de furt

Poliţia a descins la Dor Mărunt. Cinci percheziţii la locuinţele unor suspecţi de furt

Poliţia, pe urmele suspecţilor de furt Foto:Arhivă Adevărul

Cinci percheziţii au fost efecutate, miercuri dimineaţă, la locuinţelor unor suspecţi de furt din localitatea Dor Mărunt.

Ştiri pe aceeaşi temăMai multe bunuri suspecte au fost descoperite la domiciliile persoanelor anchetate deja, cât şi la un centru de colectare a fierului vechi. Cercetările într-un dosar penal complex de furt comis la începutul lunii martie 2014 i-au determinat pe oamenii legii să descindă la locuinţele suspecţilor. Jandarmi, poliţişti de la Dor Mărunt şi Lehliu, secondaţi de o grupă de mascaţi au efectuat 5 percheziţii domiciliare la locuinţele lui Gheorghe S., de 62 ani, din comuna Borăneşti, judeţul Ialomiţa,  Stelică I., de 19 ani,  Marius S., de 30 ani,  Marin I., de 49 ani şi Ilie P., de 44 ani, toţi din comuna Dor Mărunt.

Confiscări

La casa ultimului dintre suspecţi au fost găsite mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din comiterea infracţiunii de furt. Totodată, activităţile de investigare întreprinse au condus la identificarea lui Florin I., de 33 ani şi Stelică I., de 20 ani, ambii din comuna Dor Mărunt, persoane bănuite de săvârşirea a 8 infracţiuni de furt calificat, comise pe raza localităţii Dor Mărunt, în cursul anului 2014.

Extinzând cercetările, poliţiştii au procedat la efectuarea unui control în cadrul unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate colectarea de materiale feroase şi neferoase, situată pe raza localităţii Dor Mărunt. Oamenii legii aveam informaţii că aici persoanele bănuite valorificau bunurile sustrase. Într-adevăr au fost găsite şi confiscate aproximativ 40 de obiecte provenite din infracţiuni.
 

Vă recomandăm şi:

Suspecţi după gratii. Trei tineri din Chiselet au fost reţinuţi după un furt la un depozit de lemne

UPDATE Percheziţii la suspecţi de furt şi evaziune. Peste 400 kilograme de tutun, bani şi două dispozitive de fabricat ţigări, confiscate

UPDATE 12 descinderi la suspecţi de evaziune, furt şi tâlhărie. Poliţia face percheziţii la  Săruleşti şi Budeşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările