Poliţia a deschis o anchetă în cazul învăţătoarei agresate la şcoală. Bătăuşa, cercetată pentru lovire sau alte violenţe

Poliţia a deschis o anchetă în cazul învăţătoarei agresate la şcoală. Bătăuşa, cercetată pentru lovire sau alte violenţe

Şcoala din Dragoş Vodă

Poliţiştii din Călăraşi au deschis o anchetă în cazul agresiunii de la şcoala din Dragoş Vodă când o învăţătoare a fost lovită de mama unui copil.

Anchetatorii urmează să stabilească în ce împrejurări s-a comis fapta şi care a fost motivul agresiunii. " Pe 13 iunie, la ora 14.00, postul  de Poliţie din Dragoş Vodă a fost sesizat de un profesor despre incidentul petrecut la şcoala. Imediat la faţa locului au ajuns poliţiştii care au stabilit că învăţătoarea a fost agresată. Poliţia efectuează în prezent verificări, alături de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a declarat Bianca Ghiveci, purtptor de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că învăţătoarea, în vârstă de 26 de ani, a fost lovită cu palmele peste faţă, în timpul unei pauze, în curtea şcolii, nicidecum în clasă, în faţa elevilor, aşa cum a anunţat Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ. Mai mult decât atât, la incident nu au asistat şi alţi martori. Pe de altă parte, ieri, imediat după agresiune, învăţătoarea nu prezenta fizic urme de violenţă. Aceleaşi surse spun că, dacă aceasta va depune plângere penală şi va obţine certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite, există posibilitatea ca agresoarea să fie reţinută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările