Piesa ”Animale”, pe scena Teatrului Dramaturgilor din Bucureşti

Piesa ”Animale”, pe scena Teatrului Dramaturgilor din Bucureşti

Piesa se va juca la Bucureşti FOTO CJCC

Marţi, 13 noiembrie  în sala ”Ion Băieşu” – Teatrul Dramaturgilor Români din Bucureşti, începând cu ora 18.00, va avea loc piesa de teatrul ”Animale”, un spectacol al Trupei de Teatru ”Aurel Elefterescu” a Centrului  Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pentru prestaţia excepţională a actorilor Alex Vlad şi Ştefan Niţu, spectacolul de teatru ”Animale », o dramă după o idee de Edward Albee,  în regia lui Alex Vlad, a primit aprecieri sincere din partea publicului călărăşean ca urmare a reprezentaţiilor ce au avut loc pe scena ”Barbu Ştirbei” a CJCC.  Spectacolul Trupei de teatru ”Aurel Elefterescu” se înscrie în Calendarul de proiecte şi programe – ”Promovare prin spectacol” - al Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.
 
 
Se spune că omul modern e un animal sensibil, fragil, cu slabe şanse de supravieţure într-un mediu sălbatic. Şi dacă asta ar fi o minciună? Dacă nu specia umană e sensibilă, ci sălbăticia? Pregătiţi-vă să descoperiţi o poveste în care nevoia de a comunica, de a lega o relaţie reală cu cineva, ne determină să fim bestia pe care nu o vedem niciodată în oglindă.  Veţi face cunoştinţă cu adevăratul om modern: inventatorul ipocriziei, capabil să demonstreze cruzime cu un grad ridicat de subtilitate.  Animale - un spectacol în care se pun la indoială şansele de supravieţuire ale omului modern într-un mediu civilizat.
 
 
”Iubesc spectacolele în două personaje! Cred că am un soft spot pentru astfel de proiecte; periodic re-descopăr în mine nevoia de a reveni şi de a lucra în acest mod. E sensibil. De această dată, am avut bucuria să fac echipă cu fostul meu student de la PedArte, actorul şi profesorul Ştefan Niţu. Ceea ce a ieşit puteţi vedea la Teatrul "Aurel Elefterescu" din Călăraşi”, a scris pe blogul său actorul şi regizorul Alex Vlad. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările