Peste 79.000 de Cereri Unice de Plată, depuse la APIA. Ce sunt sfătuiţi fermierii

Peste 79.000 de Cereri Unice de Plată, depuse la APIA. Ce sunt sfătuiţi fermierii

Fermierii primesc sprijin de la stat FOTO Adevărul

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat că până în prezent au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2018, un număr de 79.393 cereri, pentru o suprafaţă de 221.301 hectare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Cererile Unice de Plată se depun în intervalul 1 martie – 15 mai 2018 la Centrele judeţene/locale APIA şi al Centrul Municipiului Bucureşti. Fermierii vor depune la APIA o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite! 
 
În cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele judeţene APIA, iar în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale. “Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018, rugăm fermierii să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform invitaţiei primite.
 
Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale”, a anunţat reprezentanţii APIA.
 
citeste totul despre: