Peste 600 de sancţiuni, aplicate de poliţişti pentru nereguli în domeniul transporturilor de valori

Peste 600 de sancţiuni, aplicate de poliţişti pentru nereguli în domeniul transporturilor de valori

Poliţia a efectuat controale în toată ţara FOTO Adevărul

Peste 3.800 de unităţi deţinătoare de valori au fost verificate de poliţişti, în perioada 9-31 decembrie, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 650 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape un milion de lei.

 
Conform Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat la nivel naţional, în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului.
 
Astfel, s-au făcut controale la deţinătorii de valori şi prestatorii de servicii de profil şi s-a urmărit prevenirea depozitării valorilor în spaţii nesecurizate şi a realizării de transporturi de valori cu personal şi mijloace de transport care nu îndeplinesc cerinţele legale, precum şi verificarea planurilor de pază ale transporturilor de valori aprobate.
 
În perioada 9-31 decembrie, peste 500 de poliţişti au acţionat, în medie, zilnic, fiind verificate peste 3.800 de obiective (centre comerciale, centre de procesare a valorilor monetare, staţii de distribuţie a carburanţilor, casierii, autovehicule de transport valori).
 
În urma verificărilor, au fost aplicate 562 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile constatate în domeniul locurilor de depozitare a valorilor, în valoare de aproape 860.000 de lei, şi alte 89 de sancţiuni pentru neregulile constatate în domeniul transporturilor de valori, în valoare de 136.500 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: