Peste 586.000 de Cereri Unice de Plată au fost depuse de fermieri la centrele APIA

Peste 586.000 de Cereri Unice de Plată au fost depuse de fermieri la centrele APIA

Cererile unice de plată au fost depuse la APIA FOTO Adevărul

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)a anunţat că, în perioada 1 martie – 22 aprilie, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, au fost depuse un număr de 586.801 cereri, pentru o suprafaţă de 3.575.320 hectare.

Autorităţile reamintesc faptul că depunerea Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.
 
Fermierii sunt aşteptaţi să se prezinte la Centrele judeţene/locale APIA la data şi ora la care sunt programaţi conform INVITAŢIEI primite pentru a se putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea Cererilor. Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA: www.apia.org.ro, la link-ul: http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2019. Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: