Peste 400 de poliţişti au acţionat în ultima săptămână. Amenzile aplicate au depăşit 90.000 de lei

Peste 400 de poliţişti au acţionat în ultima săptămână. Amenzile aplicate au depăşit 90.000 de lei

Poliţia a acţionat şi în trafic FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au intervenit, în ultima săptămână, la peste 200 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate au aplicat 313 sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale.

 
În săptămâna 10 - 16 decembrie, peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. 
 
Astfel, au fost organizate 9 acţiuni şi s-a intervenit la 214 evenimente, dintre care 196 sesizate prin 112.
În urma activităţilor, au fost constatate 71 de infracţiuni, 12 persoane fiind surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive.
 
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 313 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 90.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 18 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 21 de permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: