Peste 400 de amenzi, în valoare de 131.000, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Peste 400 de amenzi, în valoare de 131.000, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Sute de amenzi, aplicate de poliţişti FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 12 persoane, precum şi dispunerea a 8 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 22 de conducători auto au rămas fără permis.

 
În săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie, peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 8 acţiuni şi s-a intervenit la 284 de evenimente, dintre care 272 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 75 de infracţiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 408 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 131.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 13 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 22 de permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: