Peste 350 de persoane, vaccinate anti-COVID la ţară, în ultimele 24 de ore

Peste 350 de persoane, vaccinate anti-COVID la ţară, în ultimele 24 de ore

Vaccinare în satele din judeţul Călăraşi FOTO Facebook/Cezar Rădulescu

Peste 350 de persoane au fost vaccinate sâmbătă, 5 iunie, în satele din judeţul Călăraşi, la cabinetele medicilor de familie. Anunţul a fost făcut de Cezar Rădulescu, directorul DSP Călăraşi

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipele mobile din judeţul Călăraşi au continuat ieri campania de vaccinare in comunele Ulmeni, Ştefan Vodă şi Dragalina. Tot ieri, pe lista de vaccinare a echipelor mobile au figurat  fabricile de confecţii Speranţa TEX SRL şi Catex S.A., precum şi firma Saint-Gobain Glass.
 
"Pâna la finalul zilei  au fost vaccinate 357 de persoane, ceea ce reprezintă un număr îmbucurător de persoane vaccinate.

Pentru a treia saptama consecutiv, judetul Călăraşi rămâne in topul situaţiei vaccinării in mediul rural la cabinetele medicilor de famile. Felicitari medicilor de familie pentru implicare!  
Aşteptăm ca şi medicii de familie neincluşi până în prezent în activitatea de vaccinare să ia decizia de a ni se alătura!", a transmis cezar Rădulescu, directorul DSP Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările