Peste 300 de poliţişti acţionează zilnic în minivacanţa de Rusalii

Peste 300 de poliţişti acţionează zilnic în minivacanţa de Rusalii

Poliţia, la datorie în weekend-ul prelungit de Rusalii FOTO Adevărul

Poliţiştii din cadrul IPJ Călăraşi vor fi la datorie zilnic, în weekend-ul prelungit de Rusalii pentru siguranţa cetăţenilor şi fluidizarea traficului rutier.

Principalul obiectiv al poliţiştilor, în această perioadă, este acela de a asigura ordinea şi liniştea publică, astfel încât oamenii să fie în siguranţă. Se va acţiona, în medie, zilnic, cu aproximativ 300 de efective şi cu 4 aparate radar.
 
Cetăţenii sunt sfătuiţi să adopte o conduită preventivă şi să respecte indicaţiile şi măsurile legale ce au ca scop protejarea sănătăţii, vieţii şi a bunurilor.
 
"Dacă plecaţi la drum, conduceţi cu viteză redusă, în special atunci când carosabilul este umed. Verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, înainte de a pleca de acasă! 

Reamintim că purtarea măştii de protecţie în spaţiile închise, în mijloace de transport în comun sau în zone aglomerate, precum şi păstrarea distanţării fizice sunt în continuare obligatorii pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19. 

La biserică, în parc sau la cumpărături, nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi" , atrag atenţia oamenii legii.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările