Peste 189.000 persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Peste 189.000 persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

Control la graniţă FOTO IGPF

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 189.390 persoane, cetăţeni români şi străini, şi peste 40.000 mijloace de transport, anunţă Poliţia de Frontieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp.
 
În zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 29 fapte ilegale (19 infracţiuni şi 10 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini. De asemenea, au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 627.800 lei, valoarea amenzilor contravenţionale aplicate fiind de peste 20.200 lei. În ultimele 24 de ore nu s-a permis intrarea în ţară a 21 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 23 cetăţeni români din diferite motive legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: