Peste 18 tone de haine second-hand, oprite la frontieră de poliţiştii din Călăraşi

Peste 18 tone de haine second-hand, oprite la frontieră de poliţiştii din Călăraşi

Hainele second-hand au fost confiscate FOTO Arhiva IGPF

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călăraşi, împreună cu lucrători din cadrul Oficiului privind Protecţia Consumatorului, nu au permis intrarea în ţară a unui ansamblu rutier încărcat cu 18.607 kilograme de haine second-hand.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 3 iulie, în jurul orei 12.39, poliţiştii de frontieră din Călăraşi au efectuat pe sensul de intrare în ţară controlul asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean bulgar, care transporta haine second-hand din Bulgaria pentru o societate comercială din România.

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la legalitatea transportului în cauză, poliţiştii au solicitat sprijin autorizat lucrătorilor din cadrul Oficiului privind Protecţia Consumatorului Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în mijlocul de transport se aflau 18.607 kilograme de haine second-hand.
 
Verificând documentele de transfer, autorităţile au constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind astfel respectate prevederile legale în vigoare. Autorităţile competente nu au permis accesul pe teritoriul României pentru mijlocul de transport în cauză.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările