Peste 1.500 de jandarmi asigură ordinea şi siguranţa publică la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române

Peste 1.500 de jandarmi asigură ordinea şi siguranţa publică la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române

Militarii asigură ordinea publică la manifestările de Ziua Unirii Principatelor FOTO Adevărul

Peste 1.500 de jandarmi asigură, vineri, ordinea şi siguranţa publică la manifestările organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la acestea fiind aşteptate, la nivel naţional, să participe peste 70.000 de persoane.

Conform Jandarmeriei Române, vineri, de Ziua Unirii Principatelor Române, la nivel naţional, peste 1.500 de jandarmi vor fi prezenţi în zonele de desfăşurare a celor 89 de evenimente cultural-artistice, religioase, ceremonii şi parade militare dedicate acestei sărbători, la care organizatorii estimează prezenţa a peste 70.000 de persoane.
 
Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor, Jandarmeria Română le recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; să solicite sprijinul forţelor de ordine prezente în zonă sau prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială; să supravegheze cu atenţie copiii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: