Pericole pe drum. Sancţiuni de peste 33.000 pentru lucrările semnalizate necorespunzător

Pericole pe drum. Sancţiuni de peste 33.000 pentru lucrările semnalizate necorespunzător

Lucrările nesemnalizare, pericol public Foto:Arhivă Adevărul

Semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor pe drumurile publice din Călăraşi a adus amenzi de 33.000 de lei. Pentru a evita producerea unor tragedii, oamenii legii au ieşit în teren pentru a descoperi neregulile lăsate în urmă de constructori.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii rutieri au aplicat, zilele trecute, sancţiuni de peste 33.000 lei pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor efectuate în zona drumului public, pe raza municipiului Călăraşi.
În timpul acţiunilor efectuate de oamenii legii pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic a fost verificat şi modul de semnalizare a lucrărilor la partea carosabilă.

Astfel, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au aplicat amenzi în valoare de 33.075 lei societăţilor comerciale care efectuează lucrări în zona drumului public pe raza municipiului Călăraşi. Pentru abaterile constatate, constând în nerespectarea de către executantul lucrării a obligaţiei de realizare a amenajărilor rutiere aprobate în proiect, pentru a permite circulaţia în siguranţă a participanţilor la trafic, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale.
 

Vă recomandăm şi:

Lucrări de peste 2,3 milioane lei pentru modernizarea străzilor. Cele mai importante artere, în reparaţii capitale

Cea mai importantă şosea a Călăraşiului intră în reparaţii. 500.000 de lei pentru Varianta Nord, drumul care leagă oraşul de A2

Mai multe străzi intră în reparaţii capitale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările