Pericol în trafic. Şofer fără permis şi cu alcoolemie de 1,95, arestat preventiv

Pericol în trafic. Şofer fără permis şi cu alcoolemie de 1,95, arestat preventiv

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest FOTO Adevărul

Un bărbat fără permis şi aproape de coma alcoolică a fost prins de poliţiştii călărăşeni conducând un autoturism pe străzile din oraş. Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar Judecătoria Călăraţi a emis duminică, 10 septembrie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temăTânărul în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  Pe 9 septembrie, poliţiştii rutieri l-au prins conducând prin oraş, deşi nu deţinea permis. Luat la întrebări de omaneii legii, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul a fost de-a dreptul şocant: 1,95 respectiv 1,80 g/l alcool pur în sânge. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, iar pe 10 septembrie, Judecătoria Călăraşi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.

Vă recomandăm şi:

Şofer cu 1,08 alcoolemie, la volan. Bărbatul a fost prins la un control de rutină în trafic

Şofer la un pas de comă, reţinut: avea 1,60 g/l alcool pur în sânge

Tânăr fără permis, aproape de comă la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,48

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

citeste totul despre: