Performanţe şcolare răsplătite. 14 olimpici de la liceul „Mihai Eminescu” au primit premii în bani

Performanţe şcolare răsplătite. 14 olimpici de la liceul „Mihai Eminescu” au primit premii în bani

Liceul "Mihai Eminescu", şcoală de top Foto:I.S.

Cele mai bune şcoli din judeţ excelează la capitolul învăţământ şi au în palmares rezultate remarcabile. Copii excepţionali studiază la aceste şcoli şi au dus faima oraşului peste hotare, reuşind să se impună la cele mai dificile olimpiade şcolare.

Ştiri pe aceeaşi temăUna dintre cele mai bune şcoli din judeţ, actualul Liceu Teoretic „Mihai Eminescu” este continuatorul fostelor licee teoretice care au funcţionat înainte de anul 1990 în Călăraşi: al liceului umanist de fete „Sf. Gheorghe”(1925-1956) şi al liceului teoretic real-umanist nr. 2 (1964-1977). Datorită rezultatelor remarcabile, se clasează pe locul I în topul celor mai bune şcoli din judeţ.

La etapa naţională a Olimpiadelor şcolare, în anul şcolar 2013- 2014, participă 14 elevi, distributia pe disciplinele de studiu fiind următoarea: Biologie – 2 elevi, Lb. Franceza – un elev, Istorie – 2 elevi, Matematică – un elev, Lb. Română – un elev, Chimie – un elev,  Religie – un elev, Economie – un elev, Lb. Engleza – un elev, Educaţie tehnnologică – un elev, Lingvistică- un elev, Şah – un elev.

„Pentru a-i stimula, Asociaţia de părinţi „Eminesscu” a găsit de cuviinţă să-i premieze pe elevii calificaţi şi profesorii coordonatori. Aceştia au primit, joi, 3 aprilie câte 250 de lei, respectiv, 150 lei, banii provenind din fondurile Asociaţiei. Conducerea liceului mulţumeşte elevilor şi profesorilor pentru perseverenţa şi profesionalismul de care au dat dovadă în pregătirea pentru performanţă”, a anunţat prof. Gheorghe Stoian, directorul instituţiei de învăţământ.

Vă recomandăm şi:

Topul celor mai bune licee din judeţul Călăraşi

EXCLUSIV Topul celor mai bune licee din România. Cele mai bune variante de înscriere la liceu, în fiecare judeţ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările