Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete

Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete

Descinderi în trei judeţe FOTO Adevărul

Poliţiştii au descins miercuri dimineaţă pe raza judeţelor Călăraşi, Giurgiu şi Ialomiţa într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.
 
Conform poliţiştilor, din cercetări a rezultat că, în perioada 2019 – septembrie 2020, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, depozitat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă şi ulterior oferite spre comercializare pe raza judeţelor Călăraşi, Giurgiu şi Ialomiţa. Poliţiştii au pus în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: