Percheziţii la hoţi de stupi de albine. Poliţia a reţinut 4 suspecţi

Percheziţii la hoţi de stupi de albine. Poliţia a reţinut 4 suspecţi

Mai multe persoane au fost ereţinute FOTO Adevărul

Ieri, poliţiştii călărăşeni au efectuat 2 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de furt.  Patru  persoane au fost reţinute.

 Pe 7 august, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală Modelu şi cei ai Secţiei 4 Dragalina au efectuat 2 percheziţii domiciliare în comunele Borcea şi Ştefan cel Marela locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras  mai mulţi stupi cu albine. În urma percheziţiilor au fost descoperite bunurile sustrase, prejudiciul în valoare de 3.000 de lei fiind recuperat în totalitate. Şase persoane au fost conduse la sediul poliţiei, iar în urma administrării probatoriului, 4 dintre acestea, cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: