Pe 10 mai începe campania de vaccinare în comuna Ciocăneşti

Pe 10 mai începe campania de vaccinare în comuna Ciocăneşti

Vaccinarea anti-COVID debutează pe 10 mai în comuna Ciocăneşti FOTO Adevărul

Cetăţenii din Ciocăneşti, care vor să se vaccineze împotriva Covid-19, se pot înscrie pe liste începând de luni, 10 mai, la sediul Primăriei. Un nou centur de vaccinare va fi deschis pe 15 mai şi în comuna Unirea.

Primarul comunei Ciocăneşti, Dan Velicu, aduce la cunoştinţă faptul că persoanele care doresc să se vaccineze împotriva coronavirsului se pot înscrie la Primărie, la numărul de telefon 0242/337.305. Campania de vaccinare începe luni, 10 mai, la Căminul Cultural Ciocăneşti. Programările, înscrierile şi orice alte informaţii se pot obţine între orele 08.00 şi 16.30. Vaccinarea se va face cu vaccinul Moderna.
 
În vederea accelerării campaniei de vaccinare şi limitării efectelor pandemiei, până sâmbătă, 8 mai 2021, la Centrul de vaccinare deschis în incinta fostului ENEL Călăraşi, persoanele interesate se pot imuniza cu vaccinul produs de compania Moderna, fără programare prealabilă. Pentru vaccinare este nevoie doar de cartea de identitate.
 
Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, până ieri, 7 mai, peste 62.000 de călărăşeni fuseseră vaccinaţi împotriva COVID-19.
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările