Paznici prinşi dormind în post, după ce poliţiştii au verificat 31 de obiective

Paznici prinşi dormind în post, după ce poliţiştii au verificat 31 de obiective

Agenţii prinşi pe picior greşit au fost amendaţi FOTO IPJ Călăraşi

Cinci paznici au fost sancţionaţi contravenţional, în urma unui control efectuat de poliţişti, în noaptea de 17/18 decembrie. Oamenii legii au verificat, din nou, zeci de obiective din Călăraşi, prevăzute cu pază specializată sau pază proprie.

 

Raziile s-au desfăşurat în municipiul Călăraşi, pentru a se verifica dacă se respectă itinerariul de patrulare şi dacă paznicii sunt echipaţi corespunzător pentru desfăşurarea serviciului. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 600 de lei. Poliţiştii au verificat 31 de obiective, după ce, la începutul lunii decembrie, au fost controlate alte societăţi.

Poliţiştii au controlat recent 27 de societăţi comerciale din care 16 asigurate cu pază specializată şi 11 cu pază proprie, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 600 lei. Poliţiştii au prins 3 paznici care dormeau în timpul serviciului, precum şi 3 care au părăsit fără drept postul de pază incredinţat prin consemn.

Vă recomandăm şi:

Agenţi de pază, prinşi dormind în timpul serviciului, sancţionaţi de poliţişti

Un siloz din Budeşti, jefuit de agenţii de pază. Bărbaţii au furat 5,4 tone de floarea-soarelui

Muncă în folosul comunităţii pentru agenţii de pază care furau cot la cot cu hoţii de pe platforma siderurgică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: