Patru suspecţi, reţinuţi de poliţişti după o bătaie în cartierul 2 Moldoveni

Patru suspecţi, reţinuţi de poliţişti după o bătaie în cartierul 2 Moldoveni

Poliţia a reţinut 4 suspecţi FOTO Adevărul

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, au fost reţinute de poliţiştii călărăşeni, în urma unui scandal care a avut loc în cartierul 2 Moldoveni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reţinuţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Poliţiştii din au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată. La faţa locului, oamenii legii au stabilit că pe 28 iunie, în jurul orei 20.20, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp ce se afla pe strada Muşeţelului, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit în zona capului şi a corpului de mai multe persoane necunoscute.
 
Cercetările desfăşurate cu operativitate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au condus la identificarea şi reţinerea a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani.
 
Cei în cauză au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi sesizat Parchetul în vederea luării unor măsuri preventive, sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: