Parteneriat. Parc industrial pe malul Borcei, dezvoltat de investitori turci

Parteneriat. Parc industrial pe malul Borcei, dezvoltat de investitori turci

Nazmi Dogan(primul din dreapta) a fost la Călăraşi FOTO Facebook/Dragoş Coman

Călăraşiul ar putea avea în următorii ani un parc industrial, posibilitatea dezvoltării acestui proiect fiind discutată de către Nazmi Dogan, preşedintele Asociaţiei Investitorilor Turci în România cu autorităţile locale.

 
"Astăzi am avut deosebita plăcere să discut într-un cadru informal cu domnul Nazmi Dogan (Preşedintele Asociaţiei Investitorilor Turci în România) despre posibilitatea reală de dezvoltare a unui parc industrial la Călăraşi. Avantajul investiţiilor capitalului turc într-o ţară membră a Uniunii Europene, scutită de taxele şi procedurile exportului, este un fapt recunoscut de toată lumea, iar crearea de locuri de muncă într-o zonă care are atâta nevoie, este, de asemenea, o realitate.
Concluzia a fost unanimă legată de avantajele poziţionării Municipiului Călăraşi între Bucureşti şi Constanta la doar 100 de Km, pe malul Dunării, şi la doar 10 km de Bulgaria. Premisele unei colaborări sunt clare, iar faptic demararea unui astfel de parteneriat ţine doar de voinţa tuturor autorităţilor implicate", a scris pe pagina sa de socializare Dragoş Coman, viceprimar al municipiului Călăraşi, după întâlnirea cu Dogan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: