Paradă şi fasole cu afumătură pentru 1.000 de călărăşeni, de 1 Decembrie

Paradă şi fasole cu afumătură pentru 1.000 de călărăşeni, de 1 Decembrie

1 Decembrie, sărbătorit de toţi românii FOTO Shutterstock

Defilarea Gărzii de Onoare şi a tehnicii militare de intervenţie are loc miercuri, 1 Decembrie, la Călăraşi, începând cu ora 11.00, la mimumentul eroilor de la Orizont. După momentele solemne, călărăşenii sunt aşteptaţi la Piaţa Big cu 1.000 de porţii de fasole cu afumătură.

Ştiri pe aceeaşi temă

O ceremonie militar-religioasă, incluzând defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare de intervenţie, va marca, pe 1 decembrie, Ziua Naţională a României, în municipiul Călăraşi. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00 la Monumentul Eroilor – Intersecţia Orizont. 
 
După intonarea Imnului Naţional al României, "Deşteaptă-te, române!", se va oficia serviciul religios şi va fi rostită o alocuţiune de către prefectul judeţului Călăraşi, Valentin Barbu. Un scurt program artistic va fi intepretat de elevi din Călăraşi.
 
Coroane de flori vor fi depuse apoi la Monumentul Eroilor de către reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, instituţiilor publice deconcentrate, partidelor politice.
 
Ulterior va avea loc defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare de intervenţie. Ceremonia se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor şi măsurilor stabilite de legislaţia în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aun transmis reprezentanţii autprităţilor locale.
 
După finalizarea programului, Primăria municipiului Călăraşi a pregătit, în Piaţa Big, două locaţii, Foişor şi în faţa magazinului ALDIS, unde se vor servi 1.000 de porţii de fasole cu afumătură călărăşenilor prezenţi la manifestare dedicată Zilei Naţionale a României.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările