Orgii într-o casă de vacanţă din Gostilele. Suspectul, un pensionar, fost diplomat, a fost arestat pentru pedofilie

Orgii într-o casă de vacanţă din Gostilele. Suspectul, un pensionar, fost diplomat, a fost arestat pentru pedofilie

Pensionarul a fost arestat Foto:Arhivă Adevărul

Un pensionar în vârstă de 64 de ani a oripilat comunitatea din satul Gostilele, judeţul Călăraşi, când s-a aflat că a fost arestat pentru pedofilie, a anunţat PRO TV.

 

Fost angajat în diplomaţia românească, dar şi scriitor, Gheorghe Rogoz  este suspectat că întreţinea relaţii intime cu fete nu mai mari de14 ani. Fanteziile sale au fost filmate, iar adolescentele au fos puse astfel în ipostaze umilitoare.
Anchetatorii au stabilit că Rogoz le ademenea pe fete în casa de vacanţă pe care o deţine în satul Gostilele, situată pe malul lacului Mostiştea. Conform Ştirilor PRO TV, în schimbul relaţiile sexuale, bărbatul le oferea fetelor bani şi le promitea excursii la munte şi la mare. Mai mulţi martori au susţinut că unii părinţi ştiau de escapadele amoroase ale fetelor, cu vârste cuprinse între 10 şi 14. Aceştia erau de acord cu abuzurile sexuale ştiind că fetele primesc bani. Gheorghe Rogoz este acuzat că îşi obliga partenerele să se dezbrace, le filma şi intreţinea relatii intime.

Vă recomandăm şi:

Profesorul pedofil: „Tot ce fac este pentru familia mea”. Lucian Darie va sta în arest preventiv următoarele 30 de zile

FOTO VIDEO Adi V., pedofilul din Reşiţa săltat de DIICOT, a fost reţinut pentru 24 de ore

Monstrul pedofil din Reşiţa, din nou în faţa judecătorilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: