Opt posturi, scoase la concurs de Jandarmeria Călăraşi

Opt posturi, scoase la concurs de Jandarmeria Călăraşi

Jandarmeria Călăraşi face angajări FOTO Facebooj/IJJ Călăraşi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi organizează concursuri în vederea ocupării a opt posturi vacante de specialişti, prin încadrare directă sau rechemare în activitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre următoarele posturi vacante: 
- subofiţer tehnic principal (şef garaj);
- subofiţer magaziner principal (auto);
- subofiţer administrativ principal (şef popotă);
- subofiţer administrativ principal (popotă unitate);
- ofiţer specialist I (financiar);
- subofiţer administrativ principal (financiar);
- subofiţer administrativ principal (intendenţă);
- subofiţer magaziner principal (administrare patrimoniu imobiliar).
 
Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail: resurse_umane@jandarmeriacalarasi.ro, data  limită  de  depunere  a  cererilor  de  înscriere este 15.10.2021, ora 12.00, inclusiv în zilele nelucrătoare, iar data  limită  de  depunere  a  dosarelor este 20.10.2021, ora 12.00.

Concursurile vor consta în susţinerea unei probe scrise, de tip test grilă, pentru verificarea cunoştinţelor profesionale relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor posturilor scoase la concurs, în acord cu tematica şi bibliografia de concurs stabilite de comisiile de concurs.

Toate informaţiile privind cerinţele posturilor, condiţiile de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica şi bibliografia pot fi obţinute accesând: www.jandarmeriacalarasi.ro, secţiunea Carieră.
 
Vă mi recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările