Opt oameni ai străzii, cazaţi în Adăpostul de noapte al Primăriei pe toată perioada codului portocaliu

Opt oameni ai străzii, cazaţi în Adăpostul de noapte al Primăriei pe toată perioada codului portocaliu

Poliţia Locală a strâns de pe străzi oamenii fără adăpost FOTO PMC

Noaptea trecută, personalul Adăpostului de urgenţă pe timp de noapte a preluat de pe străzile municipiului Călăraşi patru persoane fără adăpost. Alte două au refuzat cazarea şi au rămas în gară.

În acest moment, sunt cazate 8 persoane la adăpostul de noapte, fiind emisă o dispoziţie prin care timp de 7 zile vor primi mâncare caldă de la Cantina de ajutor social. De asemenea, Primăria Călăraşi a decis luni, în urma întrrunirii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, ca pe toată perioada codului portocaliu de ger, să distribuie ceai cald în unele zone din oraş.
 
Astfel, se va distribui ceai cald în cele două puncte de prim ajutor din zona Orizont, şi din zona Centrală (în apropierea Colegiului Economic) începând de luni, 26 februarie, de la ora 12.00 până la ora 18.00, iar de marţi, 27 februarie, până joi, 1 martie, între orele 10.00 şi 18.00, dar şi la sediile Primăriei Municipiului Călăraşi şi Muzeului Municipal Călăraşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: