Oferte de muncă pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt în industria textilă

Oferte de muncă pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt în industria textilă

Femeile, cele mai mari şanse de angajare Foto:Arhivă Adevărul

Din cele 250 de locuri de muncă disponibile în această săptămână, cele mai multe, 188, se găsesc în domeniul confecţiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confecţioner îmbrăcăminte, controlor calitate, tehnolog şi călcător au cele mai multe şanse de angajare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În domeniul transportului sunt  înregistrate 53 locuri de muncă vacante pentru:  şofer taxi, şofer autobuz, şef coloană auto, tehnician ITP şi  impegat auto.  Alte 9 posturi pot fi ocupate de persoanele care deţin una dintre calificările: ospătar, barman, bucătar, vânzător sau asistent registrator.

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi reaminteşte ngajatorilor că au obligaţia de a comunica toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la eliberarea acestora. Comunicarea locurilor de muncă vacante se face pe suport hârtie sau în format electronic, pe suport magnetic sau pe e-mail, conform formularului ''Situaţia privind locurile de muncă vacante''.

Sancţiuni pentru angajatori

De asemenea, angajatorii au obligaţia  de a comunica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost declarate la Agenţie, în termen de o zi de la ocuparea acestora. Nerespectarea prevederilor mai sus menţionate constituie contravenţie, potrivit art. 62 din Legea 250/2013  pentru modificarea şi completarea Legii 76/2002 şi se sancţionează  cu amenda de la 3000 lei la  5000 lei.

"Recomandăm angajatorilor, pentru a evita sancţiunile, ca, în termenul prevăzut de lege, să comunice în scris către AJOFM Călăraşi locurile de muncă vacante, precum şi ocuparea posturilor declarate anterior ca fiind vacante. Transmiterea ofertelor de locuri de muncă vacante, precum şi comunicarea privind ocuparea acestora se pot face prin fax la nr. 0242.331.693, prin  e-mail: ajofm@cl.anofm.ro  , la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, sau la punctele de lucru Olteniţa şi Lehliu", a precizat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFM Călăraşi.


Vă recomandăm şi:

Ofertă pentru şomeri. 348 locuri de muncă, disponibile în această săptămână

Şomerii, aşteptaţi la selecţia căpşunarilor. Se caută persoane rezistente pentru munca la câmp

Angajări în străinătate. 281 locuri de muncă, oferta pentru şomerii români

VIDEO Un prahovean a păcălit zeci de persoane cu locuri de muncă în străinătate. Oamenii i-au virat 160.000 de lei în conturi

Angajări: Johnson Controls vine în Dâmboviţa după 200 de oameni

Scandalul Tarom. Heinzmann răspunde acuzaţiilor aduse de Pascariu: Noile angajări vizează doar sezonul de vârf

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările