Ofertă de job-uri prin reţeaua Eures. Barmanii şi sudorii, la mare căutare în Malta

Ofertă de job-uri prin reţeaua Eures. Barmanii şi sudorii, la mare căutare în Malta

Barmanii pot aplica pentru un post în străinătate Foto:pesonaview.com

Noi oferte de locuri de muncă au fost postate pe portalul naţional EURES – www.eures.anofm.ro pentru solicitanţii unui loc de muncă în staţiu UE.  Barmani, sudori, macaragii şi muncitori în construcţii se caută în Malta, în timp ce angajatorii cehi pun la dispoziţie locuri de muncă pentru lucrători în prelucrarea lemnului .

Ştiri pe aceeaşi temă


Cunoscătorii de limbă engleză pot aplica pentru ofertele angajatorilor din Malta, pentru următoarele meserii/ocupaţii:  personal de curăţenie în hoteluri -10 locuri; barman – 10 locuri;  macaragiu -3 locuri; sudor -30 locuri;  muncitor  în construcţii- 20 locuri; montator oţel- 30 locuri şi inginer naval – 2 locuri.

Conform AJOFM Călăraşi, persoanele interesate de aceste posturi sunt îndrumate să transmită CV-ul model Europass şi scrisoare de intenţie în limba engleză la consilierul eures: ramy_79_res@yahoo.com şi la angajator : recruitment@jfgroup.com.mt. Termenul limită de aplicare este 30 aprilie 2015.

Cum poţi să aplici la aceste oferte

Alte 76 de locuri de muncă pot fi ocupate în Republica Cehă, pentru: şlefuitori- pilitori – 15 locuri. Nu se solicită cunoştinţe de limbă străină. Doar un singur loc de muncă este disponibil pentru analist software – 1 loc şi se cere cunoaşterea limbii engleze şi a celei germane la nivel avansat. Pentru a ocupa un post ca muncitor  în prelucrarea lemnului(10 locuri), doritorii trebuie să cunoască limba engleză sau germană. Pentru asamblarea
aparatelor de aer condiţionat (50 locuri) nu se  solicită cunoştinţe de limbă străină.

"Detalii referitoare la aceste oferte, precum şi modalitatea de aplicare pot fi obţinute de pe portalul naţional EURES sau accesând site-ul AJOFM Călăraşi – www.calarasi.accesibilitateajofm.ro , locuri de muncă europene", a precizat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFM Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările