Oana Pellea revine pe malul Borcei, în spectacolul "Mă tot duc"..., programat pe 19 octombrie, de la ora 18.00

Oana Pellea revine pe malul Borcei, în spectacolul

Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu, într-un spectacol de excepţie

Stagiunea de teatru continuă sâmbătă, 19 octombrie. De la ora 18.00, în sala Barbu Ştirbei, călărăşenii îi vor putea vedea pe Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu în piesa ”Mă tot duc…”, de la Teatrul Metropolis

Preţul unui bilet este 50 de lei, loc în sală şi 40 de lei, loc la balcon. Este un spectacol nerecomandat tinerilor sub 10 ani, despre un cuplu care încearcă să-şi rezolve neînţelegerile, abordând masca unor clovni ce sunt într-un amuzant dar şi emoţionant conflict. Cu fineţe şi poezie este astfel tratat un moment al existentei unui cuplu in pragul destrămarii. Comedia explozivă a unor situaţii stârneşte râsul, ce încremeneşte când cei doi renunţă pentru câteva secunde la nasul cel roşu al clovnului ce le maschează suferinţa.
 
Spectacolul reprezintă o parabolă a vieţii trăite cu iluzia pe care ne-o conferă soluţiile simple – mereu destinaţi eşecului trecător şi mereu pregătiţi s-o luăm de la capăt, mereu în căutarea celuilalt sau a iubirii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: