O ţigară a aprins o casă. Incendiu provocat din neglijenţă la Tămădău Mare

O ţigară a aprins o casă. Incendiu provocat din neglijenţă la Tămădău Mare

Pompierii au acţionat rapid FOTO Adevărul

O ţigară uitată aprinsă în dormitor era cât pe ce să lase fără acoperiş deasupra capului o femeie din comuna Tămădău Mare. Pompierii militari de la Lehliu Gară au acţionat rapid pentru stingerea incendiului care risca să se extindă cu repeziciune la toată locuinţa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Alarma s-a dat duminică, 12 iunie, la ora 08.46, pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră dormitorul unei  locuinţe, proprietate individuală, aparţinând Ioneliei G. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens în interiorul unui dormitor al locuinţei, existând risc de extindere a arderii la celelalte camere. Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost cauzat de neglijenţa unei persoane care a uitat o ţigară aprinsă  în apropierea materialelor combustibile din dormitor. Deşi pompierii au intervenit rapid, focul a făcut scrum materiale textile, material lemnos, elemente de mobilier din dormitor, aparatură electronică şi electrocasnică, valoarea pagubelor fiind estimată la aproximativ 5.000 de lei.

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările