O sută de şoferi, lăsaţi pietoni de poliţişti în ultima săptămână

O sută de şoferi, lăsaţi pietoni de poliţişti în ultima săptămână

Poliţia i-a sancţionat pe şoferii care au încălcat legea FOTO Adevărul

O sută de conducători auto au rămas fără permis în ultima săptămână, ca urmare a abeterilor comise în trafic. Acţiunile poliţiştilor au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 8 persoane, precum şi dispunerea a 6 măsuri preventive.

În săptămâna 28 septembrie - 04 octombrie, peste 600 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 52 de acţiuni şi s-a intervenit la 457 de evenimente, dintre care 450 au fost sesizate prin 112. 
 
Ca urmare a activităţilor, au fost constatate 68 de infracţiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 6 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 999 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 372.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 8 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 100 de permise de conducere şi retrase 18 certificate de înmatriculare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările