O femeie care îşi aducea acasă soţul decedat în Italia, la un pas de moarte. Dricul s-a izbit de un cap de pod

O femeie care îşi aducea acasă soţul decedat în Italia, la un pas de moarte. Dricul s-a izbit de un cap de pod

Pompierii au intervenit pentru a o salva pe femeia rănită Foto: Captură RTV

O femeie din Călăraşi a fost la un pas de moarte, după ce maşina mortuară cu care venea din Italia s-a izbit de un cap de pod. Conform RTV, femeia, rănită grav în accident, aducea din străinătate trupul neînsufleţit al soţului său.


Accidentul s-a petrecut în judeţul Argeş, din cauza şoferului dricului care ar fi adormit la volan. Femeia a rămas încarcerată în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă dintre fiarele maşinii. Şi sicriul a fost deteriorat, în urma accidentului provocat se pare chiar de şoferul italian care a aţipit la volan. Bărbatul din Călăraşi a decedat în Italia la jumătatea lunii decembrie, iar acum soţia sa îl aducea acasă pentru a-l înmormânta creştineşte. Deocamdată, ea se află internată în spital după accident, iar sicriul a fost preluat de rudele femeii.
 

Vă recomandăm şi:

Imagini de coşmar de la accidentul de pe DN3. Sfârşit cumplit pentru 3 tineri: ucişi de viteză pe loc, după ce maşina în care se aflau „a zburat“ într-o basculantă

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Accident cu patru victime la Plevna. Un bărbat a fost ucis pe loc de viteză, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: