O bătrână din comuna Dragoş-Vodă, căzută accidental într-o fântână, a scăpat miraculos cu viaţă

O bătrână din comuna Dragoş-Vodă, căzută accidental într-o fântână, a scăpat miraculos cu viaţă

Operaţiune de salvare Foto:Arhivă Adevărul

O femeie care a căzut accidental într-o fântănă adâncă de 5 metri a scăpat miraculos cu viaţă. Victima s-a ales doar cu câteva zgârieturi, o sperietură zdravănă şi hipotermie. Pompierii militari au intervenit de urgenţă, în urmă cu câteva zile, pentru salvarea bătrânei din comuna Dragoş Vodă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Nimeni din familie nu şi-a dat seama de absenţa bătrânei. Abia în momentul în care nişte trecători au observat găleţile goale lângă fântână şi au auzit strigăte înfundate de ajutor au înţeles că cineva este în pericol.  Femeia în vârstă de 60 de ani ieşise să aducă apă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână. Ar fi putut sfârşi înecată, dacă nu se apela de urgenţă la autorităţi.

La sosirea echipajelor de intervenţíe, persoana era conştientă, dar se afla în şoc hipotermic,. Un pompieri a coborât în fântână, a legat victima cu o frânghie, apoi a adus-o la suprafaţă. Paramedicii ajunşi la locul intervenţiei au acordat primul ajutor persoanei, au imobilizat-o pe targă, i-au aplicat guler cervical, au învelit-o în folie izotermă, după care au transportat-o de urgenţă la spitalul din Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Salvată de o minune. S-a aruncat în fântână chiar de ziua ei şi a scăpat cu viaţă

Operaţiune de salvare la Vişini. O femeie a încercat să se sinucidă, aruncându-se într-o fântână adâncă de 15 metri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările